Description
Sudėtis: miltai ( migdolai 38%, kokosai), saldikliai: eritritolis, maltitolis; kakava, šokolado lašeliai be cukraus: saldiklis: maltitolis; kakavos masės; emulsiklis: sojų lecitinas ; mažo riebumo kakavos milteliai; natūralaus vanilės skonio; aromatas, Himalajų druska.
BE PRIDĖTO CUKRAUS . YRA NATŪRALIAI ESAMŲ CUKRŲ
Sudėtyje yra saldiklio maltitolio ir eritritolio. Per didelis vartojimas gali turėti vidurius laisvinantį poveikį
Gali būti: riešutai, žemės riešutai, sezamas, pienas.
Tinka žmonėms, netoleruojantiems glitimo.
Maistinė vertė 100 g (po paruošimo):
Energinė vertė: 1918 kJ/ 464 kcal
Riebalai: 41 g
įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis: 21 g
Angliavandeniai: 25 g
įskaitant
-cukrus: 1,6 g
-daugiahidroksiliai alkoholiai (polioliai): 19 g
Skaidulos : 5,6 g
Baltymai: 10 g
druska: 0,28 g
Grynasis svoris: 150g
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Keto Brownie pyrago be glitimo receptas
Paruošimo būdas:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 ⁰C (be konvekcijos).
- Paruoškite 100 g lydyto, atvėsinto sviesto ir 2 kiaušinius.
- Į dubenį sudėkite KETO mišinį, įmuškite kiaušinius ir sviestą.
- Maišykite iki vientisos tešlos, šluotele, šaukštu ar mikseriu mažiausiu greičiu, pakanka kelių maišytuvo apsisukimų, kad nepermaišytų.
- Supilkite masę į paruoštą kepimo formą (apie 23 x 8 x 7 cm), išklotą kepimo popieriumi.
- Kepame apie 20 min.
- Išimkite ir palikite pyragą visiškai atvėsti.
Reviews
There are no reviews yet.